Menu
15Jun2023
5 voordelen van een multi-split airconditioning systeem

5 voordelen van een multi-split airconditioning systeem

Door: CewlboxReacties: 0

Single split airco

Wanneer er slechts één ruimte gekoeld of verwarmd hoeft te worden, kan het beste een split airco systeem worden geplaatst van Cewlbox. Bij een single split airco systeem wordt er één binnen- en één buitenunit aan elkaar gekoppeld. Deze airco’s worden vaak geplaatst in slaap- en woonkamers en/of kleinere kantoorruimtes. 

Multi-split airco

Bij een multi-split systeem kunnen verschillende kamers met slechts één buitenunit gekoeld of verwarmd worden. Dit systeem is compatibel met een groot assortiment aan binnenunits, zoals wand-, vloer-, casette- en kanaalmodellen. De buitenunit kan langere afstanden bedienen, waardoor elke binnenunit kan worden geplaatst op (bijna) elk gewenste locatie.

 

Voordelen van een multi-split airco:

  • Flexibel - er kunnen meerdere binnenunits gekoppeld worden aan één buitenunit. Er kan altijd op een later moment een extra binnenunit worden bijgeplaatst tot een maximum van vijf binnenunits.
  • Eenvoudigere installatie – een multi-split systeem is makkelijkere te installeren dan meerdere single-splitbuitenunits.
  • Minder onderhoud – met één multi-split buitendeel zijn de onderhoudskosten lager en is er minder kans op storingen.
  • Ruimte - er is minder ruimte nodig dan bij meerdere afzonderlijke split-buitenunits
  • Uitstraling – een multi-split buitenunit is maar één compacte unit met minder bedrading, afvoer en leidingen dan meerdere single-splitbuitenunits.

 

Cewlbox heeft zowel single als multi-split airconditioning systemen. Bekijk hier ons aanbod!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.