Menu

Wij houden ons hoofd ‘Cewl’

Cewlbox komt voort uit Graham Installatie Techniek, in Hoofddorp en omgeving al ruim 20 jaar het adres voor elektrische installaties en centrale verwarming.

F-gassen-gecertificeerd

We werken met een vast team van 17 medewerkers in grote delen van Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. In een straal van 45 kilometer rondom Hoofddorp/Amsterdam. We komen onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Almere, Den Haag, Hoofddorp, Noordwijk, Purmerend, Voorhout, Laren, en alle plaatsen en dorpjes die hier tussenin liggen. Cewlbox is F-gassen-gecertificeerd en voldoet hiermee aan de laatste wet- en regelgeving conform de geldende F-Gassenverordening. Dit betekent dat we werken volgens de strengste milieueisen aan het gebruik van koudemiddelen in onder andere airconditioners en warmtepompen. Deze eisen hebben betrekking op installatie en onderhoud en zijn verplicht bij de installatie van een split-unit.

Duurzame oplossingen

De markt voor duurzame oplossingen is al jarenlang sterk aan het groeien. Sinds 2011 biedt Cewlbox airconditioning systemen en warmtepompen aan bij bedrijfsgebouwen en particuliere woningen. Op deze manier kan er duurzaam gewerkt worden aan een optimaal binnenklimaat. Het gaat hierbij om alle oplossingen op het gebied van klimaattechniek. Geen enkele ruimte is hetzelfde daarom levert Cewlbox zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen. Zowel voor bedrijven als voor particulieren, altijd met een oog voor detail.

Merken

We leveren voornamelijk apparatuur van het Japanse merk Daikin, dat staat voor topkwaliteit, mooi design, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze apparatuur sluit naadloos aan bij de hoge eisen die Cewlbox stelt aan de te leveren producten en diensten. We leveren en installeren daarnaast ook andere topmerken, zoals Mitsubishi en LG. We hebben voor het lagere segment ook kant en klare oplossingen voor meer informatie neem contact met ons op! Contact of bel naar: 023-3037450

Verduurzamen van uw huis

Daarnaast is Cewlbox uw partner voor klimaattechniek en luchtbehandeling thuis. We hebben oplossingen voor een gasloze woning. Voor alle ruimtes in huis waar mensen lang verblijven, zijn praktische en perfecte oplossingen voor handen. Klein in formaat, netjes weggewerkt, hoge kwaliteit en een fraaie vormgeving. Het sluit qua energieverbruik aan bij de hoge eisen die er in 2023 worden gesteld. We leveren daarnaast ook warmtepompboilers om uw woning van warm water te voorzien.

Advies op maat

Nodig ons uit als u een project op maat heeft. Natuurlijk houdt de zorg van Cewlbox niet op bij de installatie van de apparatuur ook aan nazorg en onderhoud besteden wij veel aandacht. Klimaattechniek moet immers jarenlang optimaal en storingvrij kunnen functioneren. We bieden bij al onze producten onderhoudscontracten aan, zo blijft uw product altijd in topconditie.

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen, en verwerken uw eisen en wensen in een vrijblijvende offerte. U kunt de standaard producten gewoon in onze webshop bestellen. Heeft u vragen over een specifiek model, neem dan contact met ons op. Ons kantoor staat klaar voor uw. U kunt bellen met 023-3037450.We zijn er van maandag tot zaterdag van 09:00 – 17:30.

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta