Menu
27Mei2023
Geld over in het bouwdepot? Neem een airconditioning systeem!

Geld over in het bouwdepot? Neem een airconditioning systeem!

Door: CewlboxReacties: 0

Een bestaande woning

Wanneer je een bestaande woning hebt, kun je een bouwdepot nemen om te verbouwen of te renoveren. Een voorwaarde is wel dat je woning wordt verbeterd en dat de waarde van je woning stijgt. Denk aan een nieuwe keuken, een uitbouw, de aanleg van een tuin, het aanbrengen van extra isolatie of het uitvoeren van achterstallig onderhoud. Maar ook wijzigingen die vastzitten aan de woning en niet zomaar verwijderd kunnen worden, zoals een vaste airconditioning systeem, kunnen in de bouwdepot gefinancierd worden.

Geld over?

De voorwaarden per geldstrekker is verschillende, maar vaak wordt het resterende bedrag dat nog in de bouwdepot zit na 2 jaar rechtstreeks afgelost op de hypotheek. Dit is natuurlijk ook fijn, maar het is zonde om het geld dat nu beschikbaar is niet te investeren in je huis en in bijvoorbeeld een airconditioning systeem. Een airconditioning systeem is erg energiezuinig en met een airconditioning kan je tot wel 42% besparen op je stookkosten in vergelijking met een CV-ketel.

Energiebesparende voorzieningen

Met een verbouwing, zoals dakisolatie, of enkele aanpassingen, zoals een warmtepomp of een vaste airconditioning, kun je een huis energiezuiniger maken. Met elke besparingsmaatregel zal de energierekening omlaag gaan. Dit scheelt in geld én het is goed voor het milieu. Daarnaast is een energiezuinig huis comfortabel. Met een vaste airconditioning systeem zorg je voor een comfortabel binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. Energiebesparende voorzieningen kunnen uit het bouwdepot betaald worden en kunnen er zelfs voor zorgen dat je soms extra geld kunt lenen.

Wacht dus niet langer en bekijk nu ons aanbod!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.