Menu

Warmtepompboiler

Sale -7%
ATAG - ARISTON Atag / Ariston  Nuos Evo A+ warmtepompboiler -  warmtepompboiler (subsidie € 725,-)
ATAG - ARISTON

Atag / Ariston Nuos Evo A+ warmtepompboiler - warmtepompboiler (subsidie € 725,-)

80/100 of 150L warmtepompboiler voor veel warm warm water met een hoge temperatu..
€1.750,00 €1.625,00
Sale -14%
ATAG - ARISTON Atag / Ariston  Nuos Plus warmtepompboiler 250 liter warmtepompboiler met wifi (subsidie € 925,-)
ATAG - ARISTON

Atag / Ariston Nuos Plus warmtepompboiler 250 liter warmtepompboiler met wifi (subsidie € 925,-)

Vloerstaande 250L warmtepompboiler voor veel warm warm water met een hoge temper..
€3.475,00 €2.995,00

Warmtepompboilers zijn een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor warm water. Bent u op zoek naar een warmtepompboiler? Ontdek dan het assortiment bij Cewlbox. Wij bieden de beste warmtepompboilers van het toonaangevende merk ATAG en verzorgen tevens de installatie en het onderhoud. Neem gerust contact op of selecteer hieronder uw gewenste warmtepompboiler.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is vergelijkbaar met een traditionele elektrische boiler, maar met een belangrijk verschil. Het bevat namelijk een ingebouwde warmtepomp en een opslagtank met een capaciteit van 100 tot 250 liter. Deze hoeveelheid warm water is geschikt voor huishoudens van 2 tot 5 personen.

Het unieke aan een warmtepompboiler is dat het minimale hoeveelheden elektriciteit verbruikt. Dit komt doordat het zijn warmte genereert uit de omgevingslucht, zowel buiten als binnen. Deze eigenschap maakt de warmtepompboiler een energiezuinige keuze, aangezien het water op een duurzame manier wordt verwarmd.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een apparaat dat warm water genereert door warmte-energie uit de lucht te halen. Deze warmte-energie verwarmt het vloeibare koudemiddel (koelvloeistof), wat tot gedeeltelijke verdamping leidt. De warmtepompcompressor verhoogt vervolgens de druk van het koudemiddel, waardoor deze verder opwarmt en volledig verdampt. Hierdoor geeft het koudemiddel zijn warmte af aan het water in het reservoir. Wanneer de druk wordt verlaagd, keert het koudemiddel terug naar zijn vloeibare staat, en kan het proces opnieuw beginnen.

Het opgewarmde water wordt opgeslagen en is beschikbaar voor huishoudelijk gebruik. In tegenstelling tot rechtstreeks elektrisch verwarmde systemen, maakt de warmtepompboiler gebruik van warmte uit de omgeving zonder rechtstreeks elektriciteit te verbruiken. Dit maakt de warmtepompboiler een milieuvriendelijke en efficiënte optie in huishoudens om om warm water te verkrijgen.

Voordelen van een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler heeft diverse voordelen ten opzichte van andere boilers:

  • Energiezuinig: In plaats van elektriciteit te verbruiken, halen warmtepompboilers warmte uit de omgevingslucht. Hierdoor zijn de energiekosten aanzienlijk lager.
  • Milieuvriendelijk: Warmtepompboilers maken gebruik van natuurlijke warmtebronnen, waardoor ze minder broeikasgassen uitstoten en zo bijdragen aan een lagere CO2-voetafdruk.
  • Lage operationele kosten: Ondanks de initiële investering kunnen de lagere energiekosten op de lange termijn de operationele kosten aanzienlijk verminderen.
  • Flexibele installatie: Warmtepompboilers zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen en kunnen relatief eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande systemen.
  • Hogere woningwaarde: Uw woning stijgt naar energielabel A of A+ en wordt daardoor meer waard.
  • Subsidiemogelijkheden: Met de ISDE kunt u subsidie krijgen voor de installatie van uw warmtepompboilers.

Ontdek ATAG warmtepompboilers bij Cewlbox

Een vooraanstaande naam in warmte-oplossingen is ATAG. Bij Cewlbox zijn we trots om ATAG warmtepompboilers in ons assortiment te hebben. ATAG speelt al sinds 1999 een voorname rol in Europese consumententesten. Maar wat maakt ATAG zo bijzonder? Het antwoord ligt in hun toewijding aan het gebruik van hoogwaardige materialen en het streven naar energiezuinigheid. De warmtepompboilers van ATAG leveren dus innovatie, kwaliteit en duurzaamheid in één.

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €3000
Merken